Spillehal med hele 34 moderne spilleautomater

Få god og hjælpsom service af vores medarbejdere

Besøg Danmarks hyggeligste spillehal. Hos Grenaa Bowlingcenter finder du Pitten, hvor du kan spille på 34 moderne spilleautomater i hyggelige omgivelser. Samtidig vil du få god og hjælpsom service af vores medarbejdere.

Vi er det lokale spillested i Grenaa, men vi har også mange gæster fra Ebeltoft og resten af Djursland. Mange besøger også vores sportsbar samt vores bowlingcenter, hvor der er mulighed for både børne- og firmaarrangementer.

Pitten byder på gratis kaffe, cola og vand under spillet

Pitten er byens lokale samlingspunkt, hvor folk mødes for at spille på vores spilleautomater. Der er naturligvis mulighed for kontante hævninger og udbetalinger. Samtidig er der altid gratis kaffe, cola og vand i spillehallen. Der er desuden hjælp at hente, hvis du er ryger. Vi har nemlig en rygekabine, så du ikke skal stå ude i regnen.

Udover vores spillehal har vi også vores sportsbar, hvor du kan finde et fællesskab omkring fodbold og anden sport. Eller hvad med bare at nyde en fyraftensøl, enten alene eller med vennerne? Der er både kolde fadøl og specialøl samt andre kolde drikkevarer. Hvis du mere er til kaffe, kan du snuppe en kop fra vores professionelle espressomaskine, og skulle sulten melde sig, serverer vi lækker mad.

Kig forbi den lokale spillehal til hyggespil og afslapning

Du er altid velkommen i den lokale spillehal på Østerbrogade 6 i Grenaa. Vi er det helt rigtige sted til hyggespil og afslapning, men du kan også kigge ind i sportsbaren. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker flere oplysninger om vores mange aktiviteter.

Kontakt os

sort

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GRENAA BOWLINGCENTER

Østerbrogade 6, 8500 Grenå

Telefon: 86 32 18 22

E-mail: info@grenaabowlingcenter.dk

Sociale medier

ÅBNINGSTIDER

Mandag

kl. 10.00 - 17.00

Tirsdag – Torsdag

kl. 10:00 – 23:00 ​

Fredag – Lørdag

Kl. 10:00 – 00:00 ​ 

Søndag

Kl. 10:00 – 20:00