Sportsbar i Grenaa der viser masser af sportsarrangementer

Mangler du et sted at se sportsarrangementer sammen med dine venner? Er du træt af at sidde derhjemme og se fodbold alene, og mangler du fællesskabet omkring en god fodboldkamp? Så kig forbi vores sportsbar i Grenaa.

Her er der plads til alle, og vi er et samlingssted i vores lokalområde for alle, der ønsker at samles omkring sportsaktiviteter – særligt fodbold. Vi tager især imod gæster fra Ebeltoft og resten af Djursland.

Hos os har du mulighed for at se sportsarrangementer på storskærm sammen med dine venner eller kollegaer, som for eksempel den danske Superliga live, men du er også altid velkommen, hvis du bare trænger til en fyraftensøl, enten alene eller sammen med kollegaerne, mens sporten kører i baggrunden.

Bliver du tørstig? Få en stor fyraftensøl alle hverdage mellem kl. 15-17 til 35 kr. Herefter kan du købe kolde fadøl og specialøl fra 45. kr. Er du mere til kaffe? Grenaa Bowlingcenter serverer naturligvis også kaffe fra vores kaffebar med professionelle espressomaskine.

Se Superligaen og Champions League

Er du vild med fodbold, og måske i særdeleshed dansk Superliga eller Champions League?

Vi viser mange forskellige sportsarrangementer på vores storskærm, men vi viser særligt meget fodbold. Det er især Superliga kampe og kampe fra Champions League, vi viser.

Så er konen derhjemme ved at være træt af, at fjernsynet altid er optaget, når der spilles fodboldkampe, eller foretrækker du bare en hyggeligere stemning, hvor du har mulighed for at mødes sammen med dine venner og se fodbold, uden at I skal tænke på, I ikke forstyrrer dem derhjemme, så tag forbi vores sportsbar – det er også meget hyggeligere! Hos os er du og vennerne altid velkomne, og vi har længe åbent på de store kampdage.

Vores ansatte er fra lokalområdet, og der vil derfor altid være et genkendeligt ansigt bag baren. Vi serverer også lækker mad, hvis du skulle blive sulten undervejs, og vi har altid masser af kolde drikkevarer på lager.

Skal du have tiden til at gå inden den næste store kamp? Benyt dig af vores udendørs terrasse eller fordriv tiden med kort og brætspil.

Kontakt os og hør mere eller kig forbi

Har du nogle spørgsmål omkring, hvilke sportsarrangementer vi viser på vores storskærm, så er du velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 86 32 18 22 eller ved at skrive til vores e-mail info@grenaabowlingcenter.dk.

Alternativt er du også altid meget velkommen til at kigge forbi vores sportsbar for at se dig omkring og nyde en kold øl.

Kontakt os

sort

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GRENAA BOWLINGCENTER

Østerbrogade 6, 8500 Grenå

Telefon: 86 32 18 22

E-mail: info@grenaabowlingcenter.dk

Sociale medier

ÅBNINGSTIDER

Mandag

kl. 10.00 - 17.00

Tirsdag – Torsdag

kl. 10:00 – 23:00 ​

Fredag – Lørdag

Kl. 10:00 – 00:00 ​ 

Søndag

Kl. 10:00 – 20:00